Muziekblog, Nieuws

Heel veel spelen in Duitsland en Nederland!

In korte tijd kan je leven er ineens heel anders uitzien! Iets meer dan 2 weken geleden kreeg ik een telefoontje, dat de harpiste van het orkest in Aken in verwachting is. Inmiddels speel ik alle concerten en opera’s, en daarnaast ook nog concerten en leerlingen in Nederland. De komende tijd staat onder andere de opera’s Don Carlo, Carmen en Rusalka op de lessenaar. Bij de symfonieconcerten komt onder andere langs: Bartok Muziek voor snaarinstrumenten, slagwerk en celesta en de Symfonie Fantastique van Berlioz. U bent van harte welkom te komen luisteren!

Hieronder nog een foto van het dorpje Kornelimünster, een mooi plekje in de buurt van Aken.

kornelimünster

2 gedachtes over “Heel veel spelen in Duitsland en Nederland!

 1. Ali s

  Dat wordt een druk leven! Heb je al woonruimte gevonden?
  Veel succes gewenst en ook… veel plezier in je werk!
  Gr. Ad en Ali

 2. Dank jullie wel! Wel druk maar wel allemaal hele leuke dingen! 🙂 Ik heb inmiddels een appartement gevonden in Kornelimünster, het huis staat op de foto, maar te klein om te zien. In maart kan ik daarin. Ik hou jullie op de hoogte hoor!
  Lieve groeten,
  Renske.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s