Muziekblog, Nieuws

Metropolis

Gisteren en vandaag speel ik met het orkest mee, ter ondersteuning van een stomme film uit 1927: Metropolis. Het is een van de pioniers in het genre van science fiction. De muziek is van Fritz Lang. Voor het publiek een bijzondere ervaring, voor de dirigent een uitdaging om de muziek passend onder de film te krijgen. Vanavond om half acht is er nog een kans om dit mee te maken. Hier kunt u klikken op  een link naar youtube, om de film met muziek te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s