Uncategorized

Nieuw: stuur een muzikaal kaartje!

Om mensen op te vrolijker en een hart onder de riem te steken, heb ik iets bedacht. Als U iemand graag wil verrassen met een persoonlijke boodschap met harpmuziek, kunt U hier een aanvraag daarvoor doen via de contact pagina, of via rensketjoelker@gmail.com. Natuurlijk met daarbij de gewenste muziek (een specifiek stuk of genre), en eventueel de persoonlijke boodschap.

Ik neem dan een video voor U op, en stuur U een privé link op Vimeo, waar de video te zien is. Deze service bied ik aan op basis van een vrijwillige bijdrage. (Minimum €20)

6 gedachtes over “Nieuw: stuur een muzikaal kaartje!

 1. dianavdduim

  Goedendag 🌸

  Wat een mooie leuke actie zeg!!
  Ik zou heel graag mijn bonus vader een mooi klassiek stukje harp laten horen.
  Mijn vaders hebben mij, mijn man en onze 3 zoons de klassieke muziek leren waarderen.
  Omdat wij, net als iedereen, niet langs kunnen lijkt dit mij een heel mooie en bijzondere manier om even iets extra’s te doen!
  Ik heb hier helemaal niet handig in dus heb geen idee hoe nu verder….

  Ik hoor graag of u iets kunt betekenen!

  Vriendelijke groetjes
  Diana van der Duim

 2. dianavdduim

  Goedendag🌸

  Ik zou heel graag iemand willen verrassen met een mooi stukje klassieke harpmuziek!
  Ik heb geen idee hoe het werkt verder?
  Ik hoor graag van u.

  Vriendelijke groetjes

 3. Lucienne

  Hoi Renske,

  Wat een geweldig idee!
  Ik zou graag mijn collega Jeanne van den Broek hiermee willen verrassen.
  24 april zou zijn haar feestje hebben omdat ze met vervroegd pensioen gaat. Dit gaat nu niet door maar we gaan haar wel verassen deze dag. Dit past er super mooi bij.

  Jeanne is een dame van 66, liefdevolle oma, intelligent, sterk en veerkrachtig en soms zwaarmoedig. Ze heeft veel meegemaakt.
  En dan welk nummer….
  Heb jij op basis van bovenstaande een idee?

  Ze houdt van klassieke muziek. Iets wat over een nieuw begin gaat?

  Stuur je mij een tikkie of maak ik het over?

  Groetjes Lucienne

 4. Hoi,
  Bij deze een antwoord op je vraag! Het werkt zo, dat we samen een stuk of muziekstijl bepalen, dat neem ik dan op in een video. Ik kan een persoonlijke boodschap erbij uitspreken, of als tekst bij de video schrijven. Als ik de video af heb, kan ik je een betaalverzoek sturen van mijn bank (ing). Zodra de betaling dan binnen is, stuur ik je een ‘private link’, waar je de video kunt bekijken, en die link kun je dan doorsturen aan degene die je wilt verrassen. Heb je specifieke wensen voor een bepaalde soort muziek of een bepaald stuk? Anders kan ik natuurlijk ook zelf iets uitkiezen. En zou je een persoonlijke boodschap willen toevoegen? Ik hoor graag van je, het kan ook via de mail rensketjoelker@gmail.com
  Met hartelijke groeten,
  Renske Tjoelker.

 5. Hoi Lucienne,
  Hartelijk dank voor je berichtje, wat leuk! Ik denk dat er heel veel stukken heel geschikt zouden zijn. Ik geef je even een paar voorbeelden! Een mogelijkheid zou zijn een stuk van Hasselmans, een componist uit de romantische tijd. Het stuk heet ‘serenade mélancolique’ uit de ‘feuilles d’automne’. Ik vind het erg mooi omdat dat iets melancholisch maar ook positiefs heeft. Ik denk dat dat heel passend zou zijn! Maar ik zou natuurlijk ook iets veel ‘klassiekers’ kunnen spelen, meer in de stijl van Händel of Mozart. Ik kan een boodschap van jou uitspreken in de video, of met tekst eronder zetten, dus hoe jij het graag wilt.
  Als we bepaald hebben wat voor soort video het moet worden, maak ik die. Zodra de video af is, stuur ik je een betaalverzoek van mijn bank (ing). Zodra de betaling dan binnen is, stuur ik je een privé link, waar je de video kunt bekijken. Die link kun je dan aan je collega doorsturen. Ik hoor graag van je, je kunt me hier antwoorden of via rensketjoelker@gmail.com

  Met hartelijke groeten,
  Renske Tjoelker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s