Uncategorized

Een gelukkig en muzikaal 2015 gewenst!

Vanaf deze plek wens ik U een gelukkig en muzikaal 2015. Zelf ben ik het jaar begonnen met 2 nieuwjaarsconcerten op 1 januari, met het symfonie-orkest van Aken.
Het komend jaar staan voor mij veel mooie stukken en uitdagingen op het programma. Ik zal meespelen met de opera Salomé van Strauss in Bonn, en in Aken de opera’s Norma van Bellini en Jenufa van Janacek. Bij de symfonieconcerten zal onder andere op de standaard staan: ‘Fontane di Roma’ van Respighi, Mahler 1e Symfonie, ‘Daphnis et Chloé’ van Ravel en ‘Notations’ van Boulez.
Naast het spelen zal ik beginnen met lesgeven op de muziekschool ‘Mufab’ in Aken. Voor harples in de regio Kerkrade/Heerlen bestaan ook mogelijkheden.
Genoeg om naar uit te kijken in het nieuwe jaar.
Ik hoop U te kunnen begroeten op een van de concerten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s